Jag kanske e korkad

Men jag trodde det va ok att leta efter bilder på google, kopiera dem och lägga in på min blogg.. Så är tydligen inte fallet..
Tråkigt som attan att folk t o m lägger in ett hot för att man ska ta bort en eller annan bild..
Så ser du detta CARINA så  Hoppas jag att du är nöjd med att jag har tagit bort bilden, annars så vet jag inte hur jag ska göra..
 
 

Kommentarer
Postat av: Carina

Jag skrev hur du skulle göra i min första kommentar och jag gillar inte att folk stjäl min bandbredd, det gör ingen eftersom dom som har eget webhotell faktiskt betalar för sin bandbredd.

Jag skrev att du kunde kopiera bilden och lägga upp den hos dig själv, tex med hjälp av Google Picassa där du laddar upp "dina" bilder och länkar till. Det är INTE okej att "ta" från andra utan att fråga eller att direktlänka om inte det sägs att det är okej och det gäller allt material du hittar på nätet.

Jag blir sur när jag påtalar att du använder dig av min bandbredd och sedan totalt skiter i att jag ber dig spara ner bilden och använda dina egna resurser, använd inte andras, det är INTE okej.

2008-03-08 @ 10:18:12
URL: http://carina.gokboet.nu
Postat av: Tessan

Det är du absolut inte!!
De är snarae mer korkat att lägga ut bilder world wide web utan kopieringsskydd, om man absolut inte vill att ngn ska låna/marknadsföra ens bilder. Då är det bättre att printa ut sina bilder & sätta in dom i ett fotoallbum & spara hemma i skåpet ;)
Och hot är anses mkt värre.

2008-03-09 @ 08:42:36
URL: http://guapo.blogg.se
Postat av: Carina

Ett tillägg om din text. Det är helt okej att leta efter bilder och kopiera dom (vilket du INTE har gjort, du har använt bildlänken och kopierat in den och DET är INTE samma sak) om bildägaren ger sitt tillstånd eller att bilderna är under en sådan licens att man får ta utan att fråga.

2008-03-09 @ 09:51:23
URL: http://carina.gokboet.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0