I går

Efter jobbet i går var jag fortfarande trött som ett djur, Tänkte, Åh vad skönt, nu ska jag hem och lägga mig i soffan och sova i ett par timmar. Men så blev det inte med det. Hade ett missat samtal från pappa på mobilen. Tuvas förskola hade studiedag och pappa hade en tid hos tandläkaren ( på HÖNÖ, inte närmsta biten direkt ) och undrade om jag kunde passa Tuva medans. Det kunde jag så pappa kom och hämtade upp mig på Linné-gatan och körde hem mig och Tuva.
Jag fixade lite mat till Tuva och sen lekte vi tills det var dags att gå upp till skolan för att hämta Julius.
Julius skröt för alla som ville höra om att det minsann var hans moster som va med och hämtade han. Vi hann precis hem och fått av oss kläderna när pappa kom för att hämta Tuva.

Jag och Julius la oss i soffan och kollade på barnkanalen, Julius åt och sedan va det Bolibompa och julkalendern. Efter det spelade jag och Julius Bamse´s 4 i rad, Julius vann.

När Johan kom hem var det dags för Julius att gå och lägga sig, Jag drog ner täcke och kudde till soffan och la mig tillrätta och kollade på först Roomservice och sedan en ny sjukhusserie som heter HEARTLAND, den va bra så den kan man nog fastna i.
22 prick masade jag mig upp för trapporna och in i badrummet för att borsta tänderna och kissa. Därefter in i sovrummet och dök ner i sängen och somnade på en sekund.


Nu får jag skynda på litegranna för jag ska i väg till jobbet och bussen går om ....   NU....
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0