Nio-rätters-presentation
Kocken Raket-mannen Tobbe stod för kvällens fyrverkerier, det var helt fantastiskt att se.. Kvällens dukning Och här kommer maten FÖRRÄTTERNA Nr 1 : Västerbottentarte med Kalixlöjrom Nr 2 : Hummersoppa NR 3 : Skagen ( med krabba ) -terine NR 4 : Vitlöksratinerade havskräftor ( Enligt mig kvällens absoluta höjdare ) MUMS FILIBABBA!! Skrolla vidare... det kommer mer... NR 5 : Grillad pilgrimsmussla med vaniljbalsamico NR 6 : Smörstekt kantarell i tunnbrödsrulle Fortsätt skrolla det finns mer att se... NR 7 : Kopparskinka med grön sparris och parmesan, olivolja och svartpeppar En nöjd gäst mellan rätterna VARMRÄTTEN NR 8 : Berolobresserad Tournedou med gåslever, rotfruktsknyte samt spetskål, kantarellsallad och rödvinssås DESSERT NR 9 : Chokladpannacotta på Valhrona med färska hallon och rabarberkaramell |
MIN KOCK-MAN E GRYYYMM!!! ÄLSKAR DIG JOHAN! Puss puss älskling.
Tack för mig.
Kommentarer
Postat av: Tessan
Kan tänka mig att smakade lika bra som det ser ut.
Postat av: Anna (Marias Kompis&f.d kursare)
Åh, det där såg bara fööör gott ut,mmmm...
Måste vara lyxigt att vara gift med en kock!
Postat av: Malin
Det smakade underbart gott!
och ja det e lyxigt att ha en kock till man fast han e ju egentligen inte min man, vi e ju inte gifta ju.
Postat av: sabajna
gud så gott det där såg ut!
Nästan så att man blir hungrig ;)
Trackback